Помощ

Помощ за pCloud Business (55)

23. Какво означава потребителски статус?
Има три възможни статуса за потребителите във вашия бизнес акаунт: Активен, Деактивиран и Поканен. Когато изпратите покана до даден потребител, за да се присъедини към вашия екип, неговият статус автоматично се променя на Поканен. Когато той приеме вашата покана, статусът му се променя на Активен. Ако искате да деактивирате потребител, отворете раздел Потребители във вашия бизнес акаунт, изберете потребителя, когото искате да деактивирате и натиснете червения бутон в дясната част. Имайте предвид, че само собственици на бизнес акаунти и хора, които имат права за Управление на потребители, могат да активират и деактивират потребители. Също така, само собственици на бизнес акаунти и потребители, които имат права за Управление акаунт, могат да канят потребители в бизнес акаунта.
Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се