Помощ

Помощ за pCloud Business (55)

27. Какво се случва, когато деактивирам или изтрия потребител?
Когато натиснете бутона Деактивирай от дясната страна на потребител в раздел Потребители, вие имате две опции - Изтрий потребител и Деактивирай потребител. Опцията Деактивирай потребител прекратява достъпа на потребителя до бизнес акаунта, но запазва всички споделени папки, линкове за качване и сваляне. Безплатната квота на потребителя остава непроменена. Опцията Изтрий потребител премахва потребителя от бизнес акаунта заедно с всички споделяния и линкове за качване/сваляне, генерирани от него. Безплатната квота на потребителя се увеличава. Имайте предвид, че само собственици на бизнес акаунти и потребители, които имат права за Управление на потребители, могат да деактивират или изтриват потребители.
Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се