Помощ

Помощ за pCloud Business (57)

44. Какво се случва, когато настройките за споделяне се променят?
Когато настройките за споделяне се коригират, промените важат само за споделянията, направени след извършената промяна.
Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се