Помощ

Помощен център за web (36)

29. Защо имам запазени едни и същи снимки два пъти след като направих бекъп на Google Drive акаунта си?
Въпреки че заемат пространство от същата квота, Google Drive и Google Photos са отделни услуги. Поради тази причина може да видите снимките си дублирани, ако сте ги запазили и в двете услуги преди да направите бекъп към pCloud.
Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се