Помощ

Помощен център за Windows Mobile (16)

12. Какво означава прекъсване на връзката с акаунта?
Натискането на бутона Прекъсни прекратява връзката между вашия акаунт и приложението на pCloud. За да използвате приложението отново е необходимо да въведете e-mail адрес и парола.
Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се