Android Helpcentrum (37)
30. Hoe kan ik mijn bestanden versleutelen en ontsleutelen?
Om bestanden te versleutelen, moet u zich eerst abonneren op pCloud Encryption. Zodra u dat heeft gedaan, stelt u uw Crypto-map in en voegt u uw belangrijke bestanden eraan toe. Gebruik de knop Vergrendelen om uw bestanden te coderen en de knop Ontgrendelen - om ze te decoderen wanneer u ze moet gebruiken. Lees meer over de details van pCloud Encryption in de speciale sectie Veelgestelde vragen over Crypto.