37. Hoe kan ik bestanden exporteren van pCloud naar apps van derden?
Met Exporteren kunt u pCloud-bestanden openen met apps van derden. Dit kan zijn het toevoegen van foto's aan uw Instagram-story, het rechtstreeks verzenden van documenten als e-mailbijlage enz.

• Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbenedenhoek van het bestand
  • Tik op Exporteren en kies een app van derden om het bestand mee te gebruiken
  • Belangrijk: het is niet mogelijk om Exporteren te gebruiken om pCloud-bestanden te bewerken met apps van derden.