3. Hoe kan ik mappen delen met anderen?

Er zijn verschillende manieren om een ​​map te delen:

Een link delen:

Deel snel grote bestanden met vrienden en familie, zelfs als ze geen pCloud-account hebben. Iedereen met toegang tot de link kan de gedeelde bestanden vanuit elke browser bekijken en downloaden.

• Selecteer de map en open het menu met meer opties (de drie verticale stippen)
  • Tik op "Link delen" en configureer je link
  • Tik op 'Link delen' om te kiezen hoe u deze wilt delen

Uitnodigen voor map:

Gebruik de optie "Uitnodigen voor map" om privémappen te delen met andere pCloud-gebruikers. Beheer de toegangsniveaus door machtigingen voor Weergeven, Bewerken of Beheren in te stellen. Zodra de gebruikers uw uitnodiging accepteren, zijn ze klaar om met u samen te werken.

• Selecteer de map en open het menu met meer opties
  • Tik op "Uitnodigen voor map", voer het e-mailadres en het machtigingsniveau van de gebruiker in
  • Tik op "Uitnodigen voor map" om de uitnodiging te verzenden

Bestandsverzoeken:

Ontvang bestanden van iedereen rechtstreeks naar uw pCloud-account. Uw ontvangers kunnen bestanden uploaden naar de map die u deelt zonder toegang te krijgen tot uw account.

• Selecteer het bestand en open het menu met meer opties
  • Tik op "Bestanden aanvragen" en voer een bericht in voor de ontvanger
  • Selecteer de manier waarop u de link voor het bestandsverzoek wilt delen