29. Hoe veilig is pCloud Crypto?
pCloud Crypto biedt de ultieme bestandsbeveiliging die op de markt verkrijgbaar is. Client-side versleuteling is een bescherming op militair niveau voor uw gegevens, aangezien alleen u, de gebruiker, de sleutel heeft tot de decodering en codering van het bestand. Zelfs pCloud, als de serviceprovider, is niet in staat om gehoste gegevens te decoderen en heeft bijgevolg geen kennis van uw bestanden. Zelfs als een autoriteit toegang tot uw gegevens in de cloud vereist, kunnen we deze op geen enkele manier geven, omdat deze niet voor ons toegankelijk is.