Help

Zakelijk Helpcentrum (58)
32. Hoe bewerk ik gebruikersgegevens?
Als u gebruikersgegevens wilt bewerken, klikt u op een bepaalde gebruiker in het gedeelte Gebruikers van uw zakelijke account. Er wordt een scherm met de naam Gebruikersbeheer geopend, dat een aantal subsecties bevat.
In de subsectie Gebruiker heeft u de volgende informatie: Naam, E-mail, Functie, registratiedatum en laatste activiteitsdatum. Rechtsboven in het scherm staan ​​zes iconen. Dat zijn Gebruiker bewerken, Gebruiker aan team toevoegen, Logboeken weergeven, Wachtwoord opnieuw instellen, Weergeven als en Deactiveren. Houd er rekening mee dat om gebruikersinformatie te wijzigen, u de respectieve machtigingen nodig heeft om dit te doen.
Als u op de knop Gebruikers toevoegen aan teams klikt, kunt u de teams selecteren waaraan deze gebruiker wordt toegevoegd. Zodra u dat doet, worden die teams vermeld in het gedeelte Teams onder de Gebruiker-info. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met machtigingen voor teambeheer gebruikers aan teams kunnen toevoegen.
In de subsectie Gebruikersshare-instellingen kunt u de rechten instellen die de gebruiker krijgt voor het delen en ontvangen van shares. Standaard krijgt elke gebruiker de instellingen overgenomen van de Instellingen voor het delen van accounts van het zakelijke account, maar u kunt handmatig gebruikersrechten instellen voor elke afzonderlijke gebruiker van uw account. Houd er rekening mee dat om de instellingen voor delen van gebruikers te wijzigen, u de respectieve machtigingen nodig hebt om dit te doen.
De subsectie Beheerderinstellingen wordt gebruikt voor het instellen van verschillende gebruikersrechten en machtigingen. Houd er rekening mee dat om de beheerdersinstellingen van de gebruiker te wijzigen, u de respectieve machtigingen nodig hebt om dit te doen.
Meldingen
Mis nooit meer een promo of update van ons! Schrijf u in om ze als eerste te ontvangen!
Abonneren