Zakelijk Helpcentrum (57)
42. Hoe maak ik een gebruiker hoofd van een team?
Om van een gebruiker een Hoofd van een team te maken, moet u over machtigingen voor Teambeheer beschikken of moet u de accounteigenaar zijn. Open het gedeelte Gebruikers van uw account, kies een gebruiker en open hun Gebruikersbeheer-scherm. In het gedeelte Teams ziet u links van de gebruiker een sterrenbeeld. Klik erop als u van deze gebruiker een Hoofd van een vermeld team wilt maken en kies Instellen als Hoofd. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met teambeheer-machtigingen een gebruiker tot hoofd van een team kunnen maken.