Zakelijk Helpcentrum (57)
3. Hoe registreer ik een zakelijk account?
Om een ​​zakelijk account te registreren en het als beheerder te gebruiken, gaat u naar https://www.pcloud.com/business-registration en vind het formulier Een pCloud Business-account maken. Op dit moment heeft u twee opties: een nieuw account maken, vooral voor zakelijke doeleinden, of uw bestaande pCloud-account gebruiken.
1. Als u voor de eerste optie kiest, vult u de velden met de volgende informatie in: e-mailadres, wachtwoord, herhaald wachtwoord, voor- en achternaam, bedrijfsnaam en telefoon. De gebruiker die u registreert, wordt de eigenaar en beheerder van het pCloud-bedrijfsaccount en kan nooit worden verwijderd. Houd er rekening mee dat u een gratis proefperiode van 1 maand krijgt voor 5 gebruikers. Accepteer de algemene voorwaarden, het privacybeleid en het intellectuele privacybeleid van pCloud en klik op de knop Gratis proefversie starten.
2. Als u besluit een bestaand account te gebruiken, klikt u op het tabblad Bestaande pCloud-account gebruiken en vult u uw e-mailadres en wachtwoord in. Klik op de knop Inloggen en begin het platform te gebruiken.