Help

Zakelijk Helpcentrum (58)
27. Wat gebeurt er als ik een gebruiker deactiveer of verwijder?
Wanneer u op de knop Deactiveren uiterst rechts van een gebruiker klikt in het gedeelte Gebruikers van uw zakelijke account, krijgt u twee opties. Dat zijn Gebruiker verwijderen en Gebruiker deactiveren. Met de optie Gebruiker deactiveren wordt de toegang van de gebruiker tot het zakelijke account opgeschort, maar blijven alle samenwerkende mappen en download-/uploadlinks actief. Het gratis quotum van de gebruiker blijft hetzelfde. De optie Gebruiker verwijderen verwijdert de gebruiker uit het zakelijke account, samen met alle samenwerkingen en download-/uploadlinks die door de gebruiker zijn uitgevoerd. Het gratis quotum van de gebruiker wordt verhoogd. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met gebruikersbeheer-machtigingen gebruikers kunnen deactiveren of verwijderen.
Meldingen
Mis nooit meer een promo of update van ons! Schrijf u in om ze als eerste te ontvangen!
Abonneren