Drive-helpcentrum (53)
44. Hoe kan ik de afbeeldingen die automatisch worden geüpload naar mijn map "Screenshots" delen?

Er zijn twee manieren waarop u schermafbeeldingen kunt delen met pCloud:

Handmatig:

• Open de map Screenshots in uw pCloud-account
  • Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u wilt delen en kies Kopieer downloadlink uit Delen

Een nog eenvoudigere optie is om een ​​downloadlink te laten genereren en naar het klembord te kopiëren direct nadat u uw screenshot heeft gemaakt.

Automatisch:

• Zoek het pCloud Drive-pictogram in het vak/contextmenu
  • Selecteer Voorkeuren en daarna Instellingen
  • Vink uit de beschikbare opties Kopieer downloadlink naar klembord elke keer
  • Nadat je deze wijzigingen Toepast, kunt u elk nieuwe screenshot onmiddellijk delen met een downloadlink.

Als u een Mac-gebruiker bent, heeft u ook de mogelijkheid om de schermafbeeldingen van uw bureaublad te verwijderen zodra ze zijn geüpload naar uw pCloud Drive.

Houd er bovendien rekening mee dat automatisch gemaakte downloadlinks voor schermafbeeldingen 30 dagen na het maken vervallen voor Premium/Premium Plus- en Business-gebruikers. Dit werd gedaan om een ​​extra veiligheid te garanderen.