Help

Drive-helpcentrum (52)
21. Wat gebeurt er als u uw account ontkoppelt tijdens het synchroniseren of back-uppen van mappen vanaf uw computer?
Het volgende is van toepassing:
  • U verliest alle pCloud Drive-instellingen (als u die heeft gewijzigd).
  • Uw synchronisaties/back-ups stoppen.
  • Als u zich opnieuw aanmeldt bij uw pCloud-account, moet u uw synchronisaties/back-ups opnieuw configureren.
    Meldingen
    Mis nooit meer een promo of update van ons! Schrijf u in om ze als eerste te ontvangen!
    Abonneren