20. Wat is pCloud-crypto?
pCloud Crypto is de nieuwste pCloud-functie, beschikbaar voor onze desktop- en mobiele apps. Het biedt client-side encryptie, d.w.z. het coderingsproces wordt op uw apparaat uitgevoerd. De versleutelde versie van uw bestanden wordt geüpload naar onze servers en de platte tekstbestanden verlaten uw computer nooit. Zelfs wij, als dienstverlener, zullen niet weten wat voor soort gegevens u opslaat in uw account. Uw bestanden kunnen alleen worden versleuteld en ontsleuteld met uw Crypto Pass.