42. Ondersteunt pCloud de Files app?
Vanaf iOS 11.0 of hoger heeft iOS de app Bestanden geïntroduceerd, waarmee u al uw bestanden vanaf verschillende locaties op één plek kunt openen en ordenen.

Met pCloud 1.32.0 en later biedt pCloud ondersteuning voor Bestanden.

Om toegang te krijgen tot pCloud vanuit de app Bestanden:

• Open de app Bestanden en tik op Locaties > Bewerken.
  • Schakel pCloud in uit de optielijst en bevestig.
  • Als u pCloud-bestanden opent vanuit de app Bestanden, zijn er een aantal dingen die u moet weten:

U KAN: Bladeren, bekijken, kopiëren, verplaatsen, hernoemen en uploaden van bestanden van andere ondersteunde apps naar pCloud
    • Om een ​​pCloud-bestand te bekijken vanuit de app Bestanden, moet u op het bestand tikken en het wordt gedownload
    • Als u meer met uw bestanden wilt doen, kunt u ze altijd openen en delen vanuit de pCloud-app