15. Hoe kan ik een link delen?
Om een link te delen:

Voor mappen
  • Tik op het pictogram voor delen van de map
  • Er verschijnt een nieuw menu.
  • Selecteer Link delen
  • De link wordt automatisch gegenereerd.
  • Kies de manier waarop u uw map wilt delen: via Facebook, Twitter, instant messaging-applicaties, e-mail enz. (afhankelijk van de apps, beschikbaar op uw apparaat)
  • Volg de verdere stappen
  • Voor bestanden
  • Tik op het pictogram voor delen van het bestand
  • Er verschijnt een nieuw menu en er wordt automatisch een link gegenereerd.
  • Kies de manier waarop u uw map wilt delen: via Facebook, Twitter, instant messaging-applicaties, e-mail enz. (afhankelijk van de apps, beschikbaar op uw apparaat)
  • Volg de verdere stappen