38. Hoe een Crypto-map voor iOS in te stellen?
Download de app uit de App Store en installeer deze op uw apparaat. Zoek het tabblad Crypto in het hoofdmenu en tik op de knop Gratis proefversie om een ​​gratis proefperiode van 14 dagen te krijgen. Maak een Crypto Pass die sterk genoeg is om de bestanden in uw Crypto-map te decoderen en te bekijken. Niemand, behalve u, heeft toegang tot uw Crypto Pass, daarom kan deze, eenmaal vergeten, niet worden hersteld. Voer uw Crypto Pass in en herhaal deze, voeg een hint toe (optioneel) en tik op de knop Cryptomap maken. Zodra uw gecodeerde map is gemaakt, kunt u er bestanden aan toevoegen en ervoor zorgen dat ze volledig worden beschermd en onzichtbaar zijn voor anderen.