33. Wat is client-side versleuteling?
Het gebruik van client-side versleuteling betekent dat het versleutelingsproces op uw apparaat wordt uitgevoerd. De versleutelde versie van uw bestanden wordt geüpload naar onze servers en de platte tekstbestanden verlaten uw apparaat niet. Zelfs wij, als serviceprovider, zullen nooit weten wat voor soort gegevens u opslaat in uw account. Uw bestanden kunnen alleen worden versleuteld en ontsleuteld met uw eigen Crypto Pass. Lees meer over de details van pCloud Encryption in de speciale sectie Veelgestelde vragen over Crypto.