30. Wat is pCloud-crypto?
pCloud Crypto is een van de functies van pCloud, beschikbaar als onderdeel van onze mobiele en desktop-apps. Het biedt versleuteling aan de clientzijde, een topbeveiligingsalgoritme dat op uw apparaat wordt uitgevoerd. De versleutelde versie van uw bestanden wordt geüpload naar onze servers en de platte tekstbestanden blijven op uw apparaat staan. Niemand, behalve u, zal ooit weten wat voor soort gegevens u in uw account opslaat. Uw bestanden kunnen alleen worden versleuteld en ontsleuteld met uw Crypto Pass. Om meer te lezen over de pCloud Crypto-specificaties, gelieve raadpleeg ons Crypto-helpcentrum