Help

pCloud voor Familie (12)
5. Wat gebeurt er nadat u een gezinslid heeft verwijderd?

Als eigenaar van een gezinsabonnement heeft u het recht om gezinsleden uit uw gezinsabonnement te verwijderen. Nadat u een gezinslid heeft verwijderd:

  • behouden ze nog steeds hun pCloud-account en de bestanden erin. Meer informatie over wat er gebeurt als uw account geen opslagruimte meer heeft
  • wordt  hun pCloud-account weer Basic en ze verliezen de toegang tot alle extra Premium pCloud-voordelen.
  • ontvangen ze een e-mailmelding om hen te laten weten dat ze zijn verwijderd
  • hebben ze geen toegang tot services die worden gedeeld door uw gezinsabonnement

Meldingen
Mis nooit meer een promo of update van ons! Schrijf u in om ze als eerste te ontvangen!
Abonneren