Windows Mobile Helpcentrum (16)
14. Waarom duurt het zo lang om mijn pCloud-account te laden?
Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom het lang duurt om uw account te laden:

Een veelvoorkomende verklaring is dat u mogelijk te veel grote bestanden hebt die meer tijd nodig hebben om door de app te worden gevisualiseerd.
Een andere reden kan uw internetverbinding zijn. Trage connectiviteit kan het laadproces van uw pCloud-account vertragen.