Yardım

Şirket Yardım Merkezi (57)

44. Paylaşım ayarları değiştirildiğinde ne oluyor?
Paylaşım ayarları değiştirildiğinde, değişiklikler sadece değişimden sonra yapılan paylaşımlar için geçerli oluyor.
Bildirimler
Hiç bir teklifi veya güncellemeyi kaçırmayın! Haberdar olmak için abone olun!!
Abone ol