Yardım

Drive Yardım Merkezi (53)

19. Hesap bağlantısını kaldır ne demek?
Unlink bilgisayarınızın ve pCloud platformunun arasındaki bağlantıyı kaldıracağınız anlamına gelir. Böylece pCloud hesabınız artık masaüstü uygulamasına bağlı olmayacaktır. Bağlantıyı kaldırdıktan sonra aynı veya farklı bir hesap ile tekrar giriş yapabilirsiniz.
Bildirimler
Hiç bir teklifi veya güncellemeyi kaçırmayın! Haberdar olmak için abone olun!!
Abone ol