Yardım

Drive Yardım Merkezi (53)
21. Bilgisayarınızdan klasörleri senkronize ederken veya yedeklerken hesabınızın bağlantısını kaldırdığınızda ne olur?
Aşağıdaki durumlar geçerli olacaktır:
<ul>
<li>Tüm pCloud Drive ayarlarını kaybedeceksiniz (eğer herhangi birini değiştirdiyseniz).</li>
<li>Senkronizasyonlarınız/yedeklemeleriniz duracaktır.</li>
</ul>
pCloud hesabınızda tekrar oturum açarsanız, senkronizasyonlarınızı/yedeklemelerinizi bir kez daha yeniden yapılandırmanız/eklemeniz gerekecektir. 
Bildirimler
Hiç bir teklifi veya güncellemeyi kaçırmayın! Haberdar olmak için abone olun!!
Abone ol