Yardım

Drive Yardım Merkezi (52)

21. Büyük bir klasör senkronize edilirken, hesabın bağlantısını kaldırırsan ne oluyor?
Büyük bir klasörü senkronize ederken, hesabınızın bağlantısını kaldırırsanız, senkronizasyon işlemi ulaştığı noktada durar. pCloud Drive hesabınıza giriş yaparak senkronizasyon işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz.
Bildirimler
Hiç bir teklifi veya güncellemeyi kaçırmayın! Haberdar olmak için abone olun!!
Abone ol