1. Wat is pCloud Pass?

pCloud Pass is de veilige wachtwoordbeheerder voor uw wachtwoorden en persoonlijke gegevens. U kunt het gebruiken om met een enkele klik in te loggen op websites, online formulieren in te vullen met uw betalingsgegevens en sterke wachtwoorden te maken met de ingebouwde wachtwoordgenerator.

FUNCTIES:

<li>Onbeperkt wachtwoorden, creditcardgegevens of gecodeerde notities opslaan
  • Sla uw wachtwoorden, gebruikersnamen en uw creditcardgegevens automatisch op terwijl u bladert
  • Vul wachtwoorden automatisch in en meld u direct aan bij de apps en websites die u elke dag gebruikt
  • Vul direct betalingsformulieren in met uw creditcardgegevens
  • Genereer sterke en unieke wachtwoorden
  • Toegang tot uw wachtwoorden en persoonlijke gegevens op al uw apparaten , waar u ook gaat

pCloud Pass is beschikbaar voor desktop (Windows, macOS en Linux), mobiel (Android en iOS) en internet als browserextensie of van pass.pcloud.com.