pCloud Pass (33)
5. Wat is een actief apparaat en hoe schakel ik om?

Een actief apparaat verwijst naar het platform waarop u pCloud Pass gebruikt, bijvoorbeeld Windows, Android, iOS, enz. Als gratis gebruiker kunt u 1 actieve sessie hebben voor 1 platform. Stel dat u pCloud Pass op een Android-apparaat gebruikt.

• Geval 1: U wilt inloggen op een tweede Android-apparaat. U kunt zich aanmelden, maar u wordt afgemeld bij het eerste Android-apparaat.
  • Geval 2: U wilt inloggen op een Windows-apparaat. Aangezien u probeert in te loggen op een ander platform, is uw toegang beperkt.

Gratis gebruikers mogen echter elke 30 dagen 1 gratis actief apparaat wisselen. Als we teruggaan naar ons voorbeeld, geval 2, kunt u uw actieve apparaat overschakelen naar Windows. Daarna kunt u de komende 30 dagen niet gratis tussen platforms wisselen.

Premium-gebruikers kunnen pCloud Pass zonder onderbrekingen op een onbeperkt aantal apparaten gebruiken.