14. Hoe schakel ik automatisch aanvullen in voor pCloud Pass?

Als u wachtwoorden of betaalkaartgegevens heeft opgeslagen in pCloud Pass, kunt u de browserextensie of de mobiele apps gebruiken om ze automatisch in online formulieren in te vullen.

Hoe automatisch aanvullen u beschermt

pCloud Pass heeft altijd uw bevestiging nodig om uw login- of betalingsgegevens in online formulieren in te vullen. Elke keer dat u uw inloggegevens automatisch opslaat in pCloud Pass, wordt ook de exacte URL opgeslagen. Als u een oplichtingswebsite bezoekt die niet exact overeenkomt met de URL, zal pCloud Pass niet voorstellen uw inloggegevens in te vullen.

pCloud Pass-browserextensie

Als automatisch aanvullen is ingeschakeld, wordt bij het klikken op een veld automatisch een vervolgkeuzelijst weergegeven met suggesties om uw aanmeldings- of betalingsgegevens in te vullen. Automatisch aanvullen is standaard ingeschakeld.

Automatisch aanvullen inschakelen op Android:

• PCloud Pass openen en ontgrendelen
  • Ga naar het startscherm en tik op de kaart Automatisch aanvullen. Of ga naar Meer > Instellingen > Automatisch aanvullen
  • Selecteer pCloud Pass

Automatisch aanvullen inschakelen op iOS:

• Open en ontgrendel pCloud Pass
  • Ga naar het startscherm en tik op de kaart Automatisch aanvullen. U kunt ook naar Instellingen > Automatisch aanvullen gaan
  • Open de wachtwoordinstellingen voor Automatisch aanvullen
  • Selecteer pCloud Pass

Als u van pCloud Pass uw standaard wachtwoordbeheerder wilt maken, schakelt u het vinkje uit iCloud-sleutelhanger.