7. Waar kan ik mijn herstelwoorden vinden?

Tijdens uw pCloud Pass-configuratie ontvangt u 24 herstelwoorden die u kunt gebruiken om de toegang te herstellen, voor het geval u uw hoofdwachtwoord vergeet. Als u uw herstelwoorden niet opgeslagen heeft, kun je ze nog steeds openen via:

• Android en iOS: pCloud Pass > Meer > Account > Herstelwoorden bekijken
  • Web-, desktop-, browserextensie: pCloud Pass > vervolgkeuzelijst Accountavatar > Voorkeuren > Beveiliging > Herstelwoorden weergeven

U moet voer uw hoofdwachtwoord in om uw identiteit te bevestigen.