Web Helpcentrum (34)
23. Hoe kan ik een back-up maken van mijn inhoud van andere platforms naar pCloud?
Met behulp van de sectie Back-ups op my.pCloud.com kunt u een back-up maken van uw digitale inhoud van Dropbox, Google Drive, OneDrive, Facebook en Instagram via directe integratie. Selecteer gewoon een extern platform en klik op de knop Start aan de rechterkant. U kunt tegelijkertijd back-ups maken van verschillende services en ook het back-upproces stoppen en hervatten wanneer u maar wilt. U kunt een account ontkoppelen via het menu Back-upinstellingen onder aan het gedeelte Back-ups.