Web Helpcentrum (34)
1. Hoe kan ik bestanden of mappen uploaden?
De eenvoudigste manier om een ​​bestand naar pCloud te uploaden, is door my.pCloud te openen en het te slepen en neer te zetten.
U kunt ook de Upload Manager gebruiken, die wordt geleverd met enkele extra uploadopties. U kunt de Upload Manager gebruiken om:

Bestanden uploaden:
  • Ga naar my.pCloud en klik op Uploaden (rechtsboven)
  • Selecteer het tabblad Bestand uploaden, blader naar het bestand dat u wilt uploaden en bevestig

• Mappen uploaden* (alleen beschikbaar voor Chrome):
    • Ga naar my.pCloud en klik op Uploaden (rechtsboven)
    • Selecteer het tabblad Mapupload, blader naar de mappen die u wilt uploaden en bevestig

• Uploaden op afstand:
      • Ga naar my.pCloud en klik op Uploaden (rechtsboven)
      • Selecteer het tabblad Uploaden op afstand, plak de link voor uw bestand en bevestig