Web Helpcentrum (34)
3. Hoe kan ik mijn bestanden sorteren?

U kunt uw bestand op verschillende manieren sorteren. Plaats de muisaanwijzer op het sorteerpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer een van de volgende opties:

• Oplopend - bestanden en mappen in oplopende volgorde ordenen, d.w.z. A-Z
  • Aflopend - bestanden en mappen in aflopende volgorde ordenen, d.w.z. Z-A
  • Nieuwste Top - nieuwste bestanden en mappen worden bovenaan de lijst geplaatst
  • Oudste top - oudste bestanden en mappen worden bovenaan de lijst geplaatst
  • Mappen eerst - alle mappen worden bovenaan de lijst geplaatst - in oplopende of aflopende volgorde (afhankelijk van wat je hebt geselecteerd)