Yardım

Şirket Yardım Merkezi (57)

27. Bir üyeyi etkisizleştirdiğimde veya sildiğimde ne oluyor?
Şirket hesabınızda Üyeler bölümündeki bir üyenin sağ tarafında bulunan Etkisizleştir butonuna tıkladığınızda, iki seçenek göreceksiniz. Bu seçenekler Üyeyi Sil ve Üyeyi Etkisizleştir. Üyeyi Etkisizleştir seçeneği üyenin Şirket Hesabına olan erişimini durduracaktır, ancak tüm işbirliği yapılmış klasörleri ve yükleme/indirme linkleri aktif kalacaktır. Üyenin bedava kotası aynı kalacaktır. Üyeyi Sil seçeneği üyeyi tüm işbirlikleri ve yükleme/indirme linklerini ile birlikte Şirket Hesabından kaldırır. Üyenin bedava kotası yükselecektir. Unutmayın, sadece şirket hesabı sahipleri ve Üye Yönetimi izinlerine sahip üyeler üyeleri etkisizleştirebilirler veya silebilirler.
Bildirimler
Hiç bir teklifi veya güncellemeyi kaçırmayın! Haberdar olmak için abone olun!!
Abone ol