Yardım

Genel Yardım Merkezi (77)

14. Ödemeyi bıraktığımda ne oluyor?

5 gün ekstra süreye sahip olursunuz. Bu süre bittiğinde, planınız Ücretsiz plana dönüşüyor. Diğer bir deyişle, depolama alanınız 10 GB olur.

Bedava kotayı aşan tüm dosyalar 30 gün hesabınızda saklanacaktır. Bu süre bittiğinde, depolama alanınızı aşan dosyalar rastgele bir şekilde Çöp Kutusu'na taşınacaktır. Silinen dosyalar 15 gün daha Çöp Kutusu'nda saklanacaktır. Bu süre zarfında, planınızı yükseltebilir ve dosyaları geri yükleyebilirsiniz.

Bildirimler
Hiç bir teklifi veya güncellemeyi kaçırmayın! Haberdar olmak için abone olun!!
Abone ol