Zakelijk Helpcentrum (57)
8. Hoe betaal ik voor mijn zakelijke accountabonnement?
Als beheerder van een Business-account kunt u uw pCloud Business-abonnement beheren door deze stappen te volgen:
  • Meld u aan bij uw pCloud Business-account op my.pCloud.
  • Klik op Zakelijk in de linkerzijbalk.
  • Selecteer Account > Facturering
  • Hier kunt u het aantal gebruikers voor uw Business-account en uw factureringscyclus kiezen: maandelijks of jaarlijks. Let op: u krijgt 20% korting als u kiest voor een jaarabonnement. U kunt voor uw Business-account betalen via creditcard, PayPal of contact opnemen met een pCloud-verkoopmanager en een bankoverschrijving aanvragen.

Opmerking: Het aantal gebruikers en de betalingscyclus kunnen alleen worden gewijzigd door accounteigenaren en gebruikers met accountbeheerrechten.