Help

Zakelijk Helpcentrum (58)
25. Hoe deactiveer of verwijder ik een gebruiker?
Als de status van een gebruiker Actief is en u deze moet deactiveren, doet u dit door het gedeelte Gebruikers van uw zakelijke account te openen en de gebruiker te zoeken die u wilt deactiveren. Beweeg uw muis over de rode knop aan de rechterkant en u ziet de knopinfo Deactiveren. Er verschijnen twee opties: Gebruiker verwijderen en Gebruiker deactiveren. Kies de optie die u het meest geschikt vindt voor het specifieke geval. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met gebruikersbeheer-machtigingen gebruikers kunnen deactiveren of verwijderen.
Meldingen
Mis nooit meer een promo of update van ons! Schrijf u in om ze als eerste te ontvangen!
Abonneren