Помощ

Общи въпроси (77)

71. Как да изключа опцията Брандинг?

Ако искате да изключите Персонализирания брандинг за конкретен линк:

  1. Отворете my.pCloud и влезте в акаунта си
  2. Отидете в Линкове за сваляне > Брандинг (страничното меню, вляво)
  3. Намерете линка и изберете опцията "Изтрий Персонализирания брандинг"

Ако искате да изключите Персонализирания брандинг за всички линкове:

  1. Отидете в Линкове за сваляне > Брандинг (страничното меню, вляво)
  2. Изберете опцията "Изтрий Персонализирания брандинг" в категорията Персонализиран брандинг

Забележка: При изключване, персонализираните брандинг елементи ще бъдат изтрити. За линковете ще бъде приложен общ брандинг, ако е включен като опция.

Ако искате да изключите Общия брандинг:

  1. Отидете в Линкове за сваляне > Брандинг (страничното меню, вляво)
  2. Изберете опцията "Редактирай" до категорията Общ брандинг
  3. Натиснете "Нулирай" и запазете промените

Забележка: Изключването на Общия брандинг не засяга линковете с активен Персонализиран брандинг.

Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се