Помощ

Общи въпроси (82)

11. Какво ще стане, ако деинсталирам pCloud от моя компютър?

При деинсталирането на pCloud Drive, виртуалният диск ще бъде премахнат от вашия компютър. Всички активни синхронизации или допълнителни настройки за приложението също ще бъдат изтрити.

<p>Деинсталирането на десктоп приложението няма да изтрие Вашия pCloud акаунт. Всичките Ви файлове ще бъдат достъпни от my.pCloud.com.

Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се