Algemeen Helpcentrum (83)
67. Hoe kan ik branding inschakelen voor mijn gedeelde links?

Op dit moment kunt u branding alleen inschakelen via my.pCloud (bureaubladweergave). Er zijn een aantal manieren waarop u uw gedeelde links kunt markeren:

Vanuit het gedeelte Branding in my.pCloud:

1. Ga naar Gedeeld > Links > Branding
  2. Klik op "Instellen". U wordt doorgestuurd naar de pagina met een lijst met al uw downloadlinks
  3. Kies een downloadlink en klik op "Toevoegen"
  4. Personaliseer uw downloadlink en klik op "Opslaan"

Als u een gedeelde link maakt:

1. Selecteer een bestand/map en klik op Delen > Link delen
  2. Als het linkmenu verschijnt, klikt u op 'Branding'
  3. Personaliseer uw link en klik op "Opslaan"

Opmerking: in beide gevallen is de branding die u kiest (omslag, titelafbeelding, kop, beschrijving) alleen van toepassing op die specifieke link.