59. Wat is uitgebreide bestandsgeschiedenis?

Uitgebreide bestandsgeschiedenis (Extended File History of EFH) is beschikbaar als betaalde add-on voor uw pCloud-account.

Standaard kunt u bestanden in pCloud herstellen tot 30 dagen (Premium/Levenslang abonnement) of 15 dagen (Gratis abonnement) in het verleden.

Uitgebreide bestandsgeschiedenis verlengt de periode waarin u bestandsversies kunt vastleggen met maximaal een jaar. Als u EFH toevoegt, kun u alle oude bestandsbewerkingen of bestanden die u per ongeluk naar de Prullenbak heeft verplaatst, op elk moment binnen 365 dagen na de wijziging/editing herstellen.

Belangrijk om op te merken: Uitgebreide bestandsgeschiedenis (EFH) wordt van kracht vanaf de aankoopdatum en NIET met terugwerkende kracht. Als u vandaag EFH aanschaft, begint uw uitgebreide bestandsgeschiedenis nu. Verwijderde bestanden of oudere versies van meer dan 15/30 dagen voordat u EFH krijgt, zijn NIET beschikbaar voor herstel.

Hoe krijg ik een uitgebreide bestandsgeschiedenis?

• Log in op my.pCloud
  • Ga naar het gedeelte Terugspoelen en klik op Nu verlengen
  • Ga verder met uw aankoop

Belangrijk om op te merken: Uitgebreide bestandsgeschiedenis is niet direct beschikbaar als u besluit een Premium- of Lifetime-abonnement te kopen in de App Store of Google Play.

Kan ik Uitgebreide bestandsgeschiedenis gebruiken om permanent verwijderde bestanden te herstellen?

Permanent verwijderde bestanden kunnen NIET worden hersteld met EFH.

Doet Uitgebreide bestandsgeschiedenis beslag op mijn opslagquotum?

Bestandsrevisies en verwijderde bestanden tellen NIET mee voor uw opslagquotum, met of zonder de EFH-add-on. Aan de andere kant, als u besluit bestanden via pCloud Rewind rechtstreeks naar uw pCloud-account te herstellen, worden de herstelde bestanden uit uw quotaopslag gehaald.