77. Kan ik samenwerken aan bestanden die worden bewaard in een andere gegevensregio dan de mijne?

Dat is niet mogelijk. U kunt alleen samenwerken aan gedeelde mappen die zijn opgeslagen in hetzelfde gegevensgebied als u.

Als u nog steeds wilt samenwerken met mensen uit een andere gegevensregio, kunt u een link naar de map delen en de instelling Uploaden inschakelen. Hierdoor kan elke pCloud-gebruiker met toegang tot de link bestanden uploaden naar de map. De geüploade bestanden verschijnen ook in de link.

• Open my.pCloud.com en selecteer de map
  • Klik op Delen > Link delen
  • Schakel de instelling 'Uploaden' in
  • Kies of u wilt dat elke pCloud-gebruiker met toegang tot de link kan uploaden vanaf de link, of alleen pCloud-gebruikers die u invoert
  • Sla uw wijzigingen op en deel de link