54. Hoe kan ik bestanden opslaan met de pCloud Save browserextensie?
pCloud Save is eenvoudig te gebruiken:
  • Klik met de rechtermuisknop op de inhoud die u wilt opslaan
  • Selecteer Opslaan in pCloud in het contextmenu

• Als u meerdere afbeeldingen tegelijk wilt opslaan:
    • Houd de Alt-toets ingedrukt en klik op de afbeeldingsbestanden die u wilt opslaan. Nadat  u dat voor de eerste keer heeft gedaan, ziet u een nieuw venster met alle afbeeldingen die u heeft verzameld.
    • Als u klaar bent, klikt u op de knop Opslaan in pCloud.

• Als u tekstinhoud rechtstreeks in pCloud wilt opslaan:
      • Markeer de tekst die u wilt bewaren
      • Klik met de rechtermuisknop voor het contextmenu en selecteer Opslaan in pCloud.
      • Er verschijnt een nieuw venster waarin u uw tekst kunt bewerken.
      • Als u klaar bent, kunt u gewoon bevestigen!
      • Zodra uw bestanden zijn opgeslagen, ziet u een melding waarin u wordt gekoppeld aan hun locatie in pCloud.
        Opmerking: pCloud Save-extensie werkt niet als u 2FA of Google Authenticator voor uw account heeft.