9. Wat is pCloud?
pCloud is uw persoonlijke cloudruimte waar u al uw bestanden en mappen kunt opslaan. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface die duidelijk laat zien waar alles zich bevindt en wat het doet. De software is beschikbaar voor bijna alle apparaten en platforms: iOS- en Android-apparaten, MacOSX, Windows OS en alle Linux-distributies. Door pCloud op uw computer te installeren (via de desktoptoepassing pCloud Drive), creëert de app een veilige virtuele schijf die uw lokale opslagruimte uitbreidt. Elke wijziging die u in uw pCloud aanbrengt, is direct zichtbaar op uw computer, telefoon of tablet. Al uw apparaten worden onmiddellijk gesynchroniseerd en u hebt directe bestandstoegang tot elke update die u aanbrengt.