Algemeen Helpcentrum (83)
10. Hoe pCloud op mijn computer installeren?
Download pCloud Drive hier om aan de slag te gaan. De desktop-applicatie is beschikbaar voor Windows, Linux of macOS. Volg deze stappen om te leren hoe u pCloud Drive installeert voor:
    Na installatie ziet u pCloud Drive verschijnen als een virtuele schijf op uw systeem. Deze desktoptoepassing breidt uw computeropslag uit zonder extra fysieke ruimte op uw apparaat in beslag te nemen. Alle wijzigingen die u aanbrengt in bestanden van pCloud Drive zijn automatisch beschikbaar op my.pCloud.com en de mobiele apps.