12. Hoe kan ik offline toegang tot bestanden van mijn keuze inschakelen?
Met offline toegang kunt u een voorbeeld van bepaalde bestanden van de app bekijken, zelfs als u geen internetverbinding heeft:
  • Tik op het bestand/de map die u offline beschikbaar wilt maken en houd deze ingedrukt
  • Selecteer de knop Offline beschikbaar maken zodra het menu verschijnt
  • U heeft toegang tot alle bestanden/mappen met offline toegang door op de zoekbalk te tikken en het filter Makred Offline te selecteren.