41. Ik heb Automatisch uploaden op mijn iPhone ingeschakeld, maar sommige van mijn foto's/video's ontbreken in mijn pCloud-account. Waarom is dat?
Controleer of er nog taken in behandeling zijn in uw pCloud-app - het is mogelijk dat het automatisch uploaden van deze bestanden nog niet is voltooid.

Een andere mogelijke reden is dat u de functie Opslag optimaliseren van uw apparaat heeft ingeschakeld. Wanneer deze functionaliteit is ingeschakeld, worden uw originele foto's en video's bewaard in uw iCloud-account en blijft er een kopie van een lagere kwaliteit van het bestand op uw iPhone. In dat geval heeft pCloud geen toegang tot het originele bestand en kan het het niet uploaden via Automatisch uploaden. Om het probleem op te lossen, schakelt u eenvoudig de functie Opslag optimaliseren op uw iPhone uit en geeft u hem wat tijd om de originelen terug naar uw telefoon te downloaden.