2. Hoe kan ik bestanden uploaden vanaf mijn iPhone?
U kunt op twee verschillende manieren bestanden naar pCloud uploaden:

Handmatig

• Open de app en tik op de knop + bovenaan en selecteer de optie Bestanden uploaden
  • Als u de optie Foto's en video's selecteert, kun u een bestand rechtstreeks vanuit uw Bibliotheek
  • uploaden
  • Camera – maak een foto of video met uw camera en upload deze rechtstreeks naar pCloud
  • Als u de optie Bladeren kiest, kunt u door uw apparaat bladeren en elk gewenst bestand uploaden

• Automatisch:

Met de Automatische upload maakt u direct een back-up van uw foto's en video's. U kunt het inschakelen via het gedeelte Instellingen. Kies tussen het uploaden van alleen uw Nieuw gemaakte foto's en video's of Alle foto's en video's op uw apparaat en u bent klaar.