Yardım

Drive Yardım Merkezi (52)

23. Eğer çıkış yaparsam veya hesabın bağlantısını kaldırırsam, senkronize edilmiş dosyaları/klasörleri kaybedecek miyim?
Hayır. Hesabınızdan çıkış yaparsanız veya hesabın bağlantısını kaldırırsanız, hiç bir bilgi kaybetmeyeceksiniz. pCloud Drive hesabınıza tekrar giriş yaptığınızda senkronizasyon işlemi yeniden başlatılacaktır.
Bildirimler
Hiç bir teklifi veya güncellemeyi kaçırmayın! Haberdar olmak için abone olun!!
Abone ol